Rekonektivní léčení ™

Rekonektivní léčení™ tři sezení a každé jiné, třetí jako pohlazení

15.07.2012 08:10

 

Zde přinášim průběh, jak ho popsala sama klientka. 

 

          …jak jsem slíbila něco napsat k té naší rekonektivní terapii. Já nevím jestli to bylo následkem

toho, že jsem si v tu dobu vzala homeopatický lék cuprum metalikum, nebo se to vše vztahuje

k Vaši terapii. 

Vážený čtenáři, pokud se rozhodnete číst reference této paní, tak prosím, pro úplnost a pochopení, dočtěte až do konce. Děkuji.

 

Toto klientka napsala po prvním „sezení“:

18.5. 2010

          …jak jsem slíbila něco napsat k té naší rekonektivní terapii. Já nevím jestli to bylo následkem

toho, že jsem si v tu dobu vzala homeopatický lék cuprum metalikum, nebo se to vše vztahuje

k Vaši terapii. Ale hned další následující den mě začal drtit obrovský žal. Stalo se mi to k večeru, než jsem se chystala k odjezdu domů. Když jsem jela, tak jsem neviděla na cestu skrz slzy, které mi tekly na volant a doma ještě na klávesy notebooku. Obrovský žal mi drtil a svíral krk, včetně krční páteře. Připadalo mi, že mám všechen žal světa na svých ramenou. Vůbec jsem nechápala, co se semnou děje. Další den mě žal přešel, ale nastoupila úporná bolest krční a bederní páteře. Snažila jsem se to rozcvičit. Následné dny se to ve mě různě přetavovalo a nyní mám bolesti krční páteře, bolest hlavy a nemohu se ubránit  šílené únavě a pocitu, že vše nač hledím, nemá význam (zřejmě tomu nahrává i pochmurné počasí). Nechci si ani připustit že na mě jde depka . Já takový rozesmátý člověk  !  Možná že to vše je jen důsledek neúměrně dlouhé práce u PC a skoro žádný odpočinek a pobyt v přírodě. No asi jsem Vás s tím nepotěšila . Já jsem ale plná naděje, že se to všechno otočí.

Mějte se . . .       

    Klára

 

19.5. 2010

            
…omlouvám se že neberu mobil. Bohužel mě bolest páteře (především krční a mezi lopatkami) natolik skolila, že jsem musela zůstat doma. No a mobil jsem samozřejmě nechala v práci. Jsem teď jako vyměněná, roztržitá, vše mi padá z rukou a mám problémy se závratěmi. Ale nálada už se mi lepší, teď jen zdolat ty bolesti páteře. Ani jsem netušila, že to nastoupí tak rychle a v takové intenzitě.

 

Tento týden se musím zrehabilitovat ale mohli bychom se domluvit na další terapii příští týden. Zavolám Vám . . .
Přeji . . .

                Klára 

 

Toto klientka napsala po druhém „sezení“. 

26.5. 2010       

…po druhé rekonektivní terapii jsem na dnešek zaregistrovala zvláštní změny. Ve snu mě opět pronásledovali …

…No to jsem se probudila s opravdovou hrůzou. Byly 3 hodiny v noci. Obvykle jsem v noci šíleně zmrzlá ale tentokrát jsem byla neobvykle rozpálená. Udělala jsem si čaj a naplnila svojí mysl láskou k sobě a ke všem co znám. Usnula jsem sladkým spánkem, jaký už jsem dlouho nezažila.

 Ráno se mi vůbec nechtělo vstávat a bylo mi tak sladce uvolněně, což bylo pro mě taky nové, protože obvykle se budím ve stavu, jako když jsem měla tělo zapnuté v elektrické zásuvce.

            … Klára

 

3.6. 2010 

…nedá mi to abych Vám nenapsala co se se mnou děje po další rekonektivní terapii. Tentokrát mi "ten tzv. sajrajt" napadl krk a opět míchu. Zánět celého krku mě skolil minulou sobotu a s ním teploty a jedovatá bolest v zadní části krční páteře a krku. Ale těsně před tím jsem zase měla šíleně intenzivní sen,

který mě celou vyděšenou probudil ve 3 hodiny v noci. Zdálo se mi o tom, že vidím malé, bezbranné a nahé miminko, které se šokované dívá na to, jak mu dávají jutový pytel na hlavičku. A najednou jsem to vše pocítila na vlastní kůži a viděla jsem ten pytel z vnitřní strany. Pocítila jsem ohromné vyděšení a bezbrannost a taky jsem slyšela jak to miminko usedavě pláče a ještě po probuzení mi ten nářek zněl v uších. Pak mi to vše najednou docvaklo. Tím miminkem jsem byla já a ten pytel mi demonstroval to, že jsem byla zbavena jasnozřivosti. Jak a kdo mi to udělal tak to nevím. Možná s tím souviselo i očkování proti tetanu, které jsme museli podstupovat na základce. A moc dobře si pamatuji, jak jsem po tom očkování přímo ve škole omdlela. Následně už jsem prodělávala ošklivé chřipky včetně zápalu plic a v mdlobách jsem byla často. A možná to bylo úplně jinak, no to zatím nevím.

… Klára

 

 

Toto klientka napsala po třetím „sezení“:

8.6. 2010

…Ta včerejší terapie byla opravdu úžasná. Tak Vám popíšu jak jsem ji vnímala. Dostala jsem se do fantastického klidu. Nejprve mi v oblasti třetího oka problikávalo to kulaté-proměnlivě oválné světýlko, které měnilo barvu od bíle, šedomodré až po pronikavě azurovou. Po té jsem cítila, jak mě na některých místech na obličeji propaluje tenoučký paprsek. Cítila jsem to jako jemně štiplavý el. proud. Poté mi náznaky třetího oka zmizeli a já jsem se přehoupla někam jinam. Byla jsem při vědomí a zároveň v květinové zahradě, kde jsem viděla barevné  rododendrony. Zdálo se mi že to byla chvilka ale trvalo to celou terapii.

Musím konstatovat, že jsem pak po zbytek včerejšího dne byla nabyta energií a beze smutku.

Zatím je brzo na následné reakce. Pokud nějaké budou, určitě Vám napíšu.

 

Mějte se moc fajn.

            … Klára  

 

 

30.6.2010

         …Tentokrát napíšu o tom, jaké je to nyní. Něco se ve mně změnilo, přestože nevím přesně co, ale probudila se v mně nebývalá citlivost na vyzařování lidí. Telefonicky jsem si sjednávala pracovní schůzku s člověkem, který mě po telefonu zasáhl divnou energií, jež mi způsobila nevolnost.

Nerozuměla jsem tomu, co to znamená. Až při schůzce se mi přiznal, že se dostal do depresí. Po dvouhodinovém rozhovoru mi řekl že vidí, jak na sobě hodně pracuji, protože jsem mu přišla velmi krásná (zřejmě oproti tomu jak mě viděl naposledy). No bylo to opravdu zajímavé, že jsem na něj nevědomky převedla tu mojí energii a při odchodu měl rozzářené oči. Také reakce lidí např. v supermarketech je úplně jiná. Reagují na mě s úsměvem a maximálním nadšením. Okolí mě vnímá s velkým zájmem. Také si musím dávat pozor na své myšlenky. Protože negativní myšlenky (i jen jejich náznak) mi okamžitě způsobují bolest krční páteře. Ale jinak jsem vnitřně rozzářená a hodně nad věcí.

            Klára

 

Jen dodám, že Klára je skutečně usměvavější a uvolněnější a co víc, už jsme se domluvili na jejím The Reconnection® !!!

I toto jedůkazem, jak Erick Pearl říkal, že Inteligence, která je v tomto procesu zapojena, "dá" každému tolik, na kolik je připraven.

Máte-li dotazy, klidně je směřujte na redakční e-mail, nebo mi rovnou zavolejte na +420606432456

                 Děkuji! J.V.

Kontakt

Váňa Jaroslav

vanajar@seznam.cz

Praha - Havlíčkův Brod

Vyhledávání

Zdravím spoluúčastníky

z

MIO ŽIVĚ!!!

Nakoplo mě to!

Momentálně pracuji na tom, co tady není (zatím) vidět. ;-)

Dejte o sobě vědět, jak se daří, cítíte-li to tak.

Najděte si své

>>>BYTÍ v ŽITÍ!!!<<<

PROTOŽE

SDÍLENÍ NÁS

nejen

POSUNUJE!

:-) :-) :-)

DĚKUJI  J*V*

 

Video. 
Erick Pearl (propagátor) a The Reconnection na  ČT24

© 2009 Všechna práva vyhrazena Jaroslav Váňa.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode